Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 26 december 2018

Supermysig jul
Min julafton var underbar med mysigt umgänge och underbara julklappar och min plan var att idag börja skriva ett lååångt inlägg på julbloggen om julaftonen. Dock är det så otroligt skönt att idag bara koppla av i soffan med ett handarbete och julfilmer och inga måsten, så det där inlägget får vänta lite grann. Dessutom kommer pappa och hans fru och hälsar på på lördag då vi ska fira jul med dem hemma hos mig, så tiden för avkoppling är begränsad just nu.

På tal om underbara julklappar så är här en bild på det underbart fina dekorerade LED-ljus jag fick av min julvän MARIE. Vilken underbar idé och så otroligt fint där det nu står och lyser på mitt vardagsrumsbord.


Det här ljuset kommer att skänka stor tröst framöver.
Tänk att jag har sådana fina vänner i mitt liv❤.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!