Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 26 december 2018

Supermysig jul
Min julafton var underbar med mysigt umgänge och underbara julklappar och min plan var att idag börja skriva ett lååångt inlägg på julbloggen om julaftonen. Dock är det så otroligt skönt att idag bara koppla av i soffan med ett handarbete och julfilmer och inga måsten, så det där inlägget får vänta lite grann. Dessutom kommer pappa och hans fru och hälsar på på lördag då vi ska fira jul med dem hemma hos mig, så tiden för avkoppling är begränsad just nu.

På tal om underbara julklappar så är här en bild på det underbart fina dekorerade LED-ljus jag fick av min julvän MARIE. Vilken underbar idé och så otroligt fint där det nu står och lyser på mitt vardagsrumsbord.


Det här ljuset kommer att skänka stor tröst framöver.
Tänk att jag har sådana fina vänner i mitt liv❤.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!