Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 15 december 2018

Julklappsspel hos mamma


 Idag var vi hem till mamma för att äta middag och spela julklappsspelet; en jultradition vi har haft i ett antal år nu. Tack och lov kunde jag ta med alla hundarna eftersom jag fick hjälp av Simon att bära upp Alfahanen till mammas lägenhet (två våningar=5 trappor).
Hundarna var mycket intresserade av vad vi höll på med hos mamma; först när mamma gjorde i ordning köttfärsen till taco-middagen och sedan när vi skulle börja öppna paketen.                                                                          

Men eftersom vi var hos mamma några timmar så kunde de till slut koppla av...eller kanske inte Kaxmörten som ville vara med att öppna julklapparna...men Solstrålen gick till slut och lade sig i mammas soffa medan vi alla satt i matbordet i köket.


Jag har skrivit ännu mer om julklappsspelet på JULBLOGGEN om ni vill se mer bilder🎁.

Jag är väldigt tacksam att jag har en sådan fin familj och att vi har så många trevliga traditioner runt jul varje år❤.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!