Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 9 december 2018

Julvirkning


Idag har granen fått flytta från källarförrådet upp till mitt vardagsrum. Och den dricker vatten också så nu finns det hopp om att den kommer att ha barren kvar över nyår.


Här är jullöparen som jag virkar på just nu. Det är en JULKALENDER där man får ta del av en liten del av mönstret varje dag. Det är en sådan otroligt avkopplande virkning att hålla på med - bara stolpar och luftmaskor - och fort går det också.  Jag har nästan virkat ikapp dagarna nu och tur är väl det eftersom jag även har några julklappsprojekt som behöver göras klara och som jag måste lägga tid på.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!