Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 3 december 2018

Dagen efter....

Idag har varit en blandad kompott. Jag har börjat diska på gårdagens disk men det är så mycket tallrikar och glas och koppar mm att jag får dela upp det under några dagar.
Sedan har jag tagit det lite lugnt och virkat några timmar men jag har också haft besök av två vänner då det blev mycket prat och mera julfika.
Framför allt har jag känt mig ganska mör och i behov av vila och jag har ganska mörka ringar under ögonen vilket jag aldrig brukar märka annars.
Slutligen har jag skrivit ännu ett långt inlägg på JULBLOGGEN om gårdagens underbara Adventsfika.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!