Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 2 december 2018

Underbar början på julen 2018!

Vilken härligt mysig och julig dag med nära och kära!
Det blev ett supermysigt Adventsfika och det var verkligen fullt hemma i min lilla vrå. Min pappa och hans fru kom från Stockholm, liksom min mormor och mina två mostrar. Min mamma kom också så klart och hela syrrans familj inklusive en trevlig flickvän som är tillsammans med min yngsta systerson. Min svågers mamma och pappa kom också; de är lika stor del av min familj och med tanke på att jag inte har någon farmor och farfar längre så har de nästan blivit mina 'bonus'farföräldrar.
Framåt kvällen dök även min goda vän P upp med en av hennes söner och medan han tittade på julfilmen Ensam hemma så satt P och jag och surrade.

Jag ska skriva ett långt inlägg på julbloggen imorgon om Adventsfikat med massor av bilder så då kan ni läsa mer om det, så nu nöjer jag mig med att visa bilder på mina älskade pälsklingar som dagen till ära hade på sig sina fina röda julhalsdukar.




De har fullt sjå att hålla koll på alla gäster och allt som händer så de brukar bli ganska trötta efter ett tag. Här har Alfahanen kollapsat i en av de liggplatser som jag hade kvar här hemma. Normalt har jag bäddar och mattor mm så gott som överallt här hemma, men det fungerar ju inte att allt det framme när jag har en massa gäster eftersom jag bor på en sådan liten yta.


Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!