Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 11 december 2018

Fullt upp

Idag har varit en sådan där dag i december då jag önskar att dagen hade dubbelt så många timmar.
Jag började dagen med att sortera tvätt och tvätta i tvättstugan. Jag klippte även hundarnas klor och dammsugade. Sedan tog jag en liten tupplur för att orka resten av dagen.
Jag gjorde sedan i ordning lite saker som skulle iväg med posten och sedan hämtade syrran mig för lite systertid och vi åkte till posten mm innan vi åkte hem till henne och åt middag och tittade på tv en stund.
Sedan skjutsade hon hem mig och hundarna och nu har jag tagit reda på tvätten och ska göra klar en pepparkaksdeg som ska bakas ut i morgon och jag har dessutom en säng att bädda innan det kan bli läggdags. Hade gärna haft några timmar till så att jag hade kunnat virka på min löpare, titta på en julfilm och skriva ett inlägg på julbloggen; förhoppningsvis hinner jag i morgon...fast jag har ganska mycket planerat då också...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!