Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 11 december 2018

Fullt upp

Idag har varit en sådan där dag i december då jag önskar att dagen hade dubbelt så många timmar.
Jag började dagen med att sortera tvätt och tvätta i tvättstugan. Jag klippte även hundarnas klor och dammsugade. Sedan tog jag en liten tupplur för att orka resten av dagen.
Jag gjorde sedan i ordning lite saker som skulle iväg med posten och sedan hämtade syrran mig för lite systertid och vi åkte till posten mm innan vi åkte hem till henne och åt middag och tittade på tv en stund.
Sedan skjutsade hon hem mig och hundarna och nu har jag tagit reda på tvätten och ska göra klar en pepparkaksdeg som ska bakas ut i morgon och jag har dessutom en säng att bädda innan det kan bli läggdags. Hade gärna haft några timmar till så att jag hade kunnat virka på min löpare, titta på en julfilm och skriva ett inlägg på julbloggen; förhoppningsvis hinner jag i morgon...fast jag har ganska mycket planerat då också...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!