Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 7 december 2018

Jag har en gran!

Idag har jag varit och handlat årets julgran!!! Tyvärr glömde jag att ta några kort under processen, men nu står den i alla fall nere i mitt källarförråd för att vänja sig vid inomhusvärmen och förhoppningsvis dricker den även mycket vatten! I år måste granen hålla ända till nyår eftersom vi ska fira jul med pappa ett par dagar innan nyår.
Förhoppningsvis kan jag få hjälp av någon på söndag att ta upp julgranen till lägenheten och sätta den i julgransfoten och göra den i ordning för pyntning på måndag. Jag pyntar alltid granen på Nobeldagen.

Nu ska jag se vem som vinner Idol i år! Jag gillar verkligen Sebastian och älskar hans tolkning på Amy Winehouse Back to Black, men Kadiato är ju så himla duktig och gjorde vinnarlåten riktigt bra...så jag bestämde mig för att inte rösta eftersom jag skulle kunna rösta på båda två.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!