Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 7 december 2018

Jag har en gran!

Idag har jag varit och handlat årets julgran!!! Tyvärr glömde jag att ta några kort under processen, men nu står den i alla fall nere i mitt källarförråd för att vänja sig vid inomhusvärmen och förhoppningsvis dricker den även mycket vatten! I år måste granen hålla ända till nyår eftersom vi ska fira jul med pappa ett par dagar innan nyår.
Förhoppningsvis kan jag få hjälp av någon på söndag att ta upp julgranen till lägenheten och sätta den i julgransfoten och göra den i ordning för pyntning på måndag. Jag pyntar alltid granen på Nobeldagen.

Nu ska jag se vem som vinner Idol i år! Jag gillar verkligen Sebastian och älskar hans tolkning på Amy Winehouse Back to Black, men Kadiato är ju så himla duktig och gjorde vinnarlåten riktigt bra...så jag bestämde mig för att inte rösta eftersom jag skulle kunna rösta på båda två.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!