Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 17 december 2018

Snö och julstök!


Igår kväll började det snöa och när vi vaknade i morse var det helt vitt ute! Såå himla mysigt...och enligt väderprognosen ser det ut att vara minusgrader och mer snö den närmaste veckan så det - törs knappt skriva det - kanske blir en vit jul i år! Vad underbart det skulle vara.
Alfahanen har rullat i snödrivorna och jag har tittat på och njutit av hans glädje och försökt att memorera varje sekund av det.
Jag gick en extra promenad med Solstrålen för att han skulle få lite extra motion och så att jag kunde ta lite kort. Tyvärr så är mitt mobilbatteri superdåligt så jag lyckades bara spela in en liten snutt innan mobilen lade av😔. Synd, för naturen var magiskt vacker! Kanske gör jag ett nytt försök i morgon.

Annars har jag julstökat här hemma idag och kokat knäck och gjort pepparmintspastiller och slagit in några julklappar och tittat på julfilm. Som vanligt har jag en lång lista på saker jag vill hinna med att göra/baka/laga den här veckan så jag försöker beta av dem allteftersom.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!