Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 11 december 2018

Nobel

Jaha, då var Nobelfestligheterna över för detta år...

Det känns alltid lite vemodigt när tv-sändningen från banketten tar slut på kvällen och man vet att det är 365 dagar till nästa Nobelfirande.
Nuförtiden tittar jag på de flesta program som handlar om Nobelpriserna (nomineringarna, Nobelstudion, dokumentärer om vinnarna, prisutdelningarna och middagen) eftersom jag tycker det är intressant att veta vilka nobelpristagarna är och varför de har vunnit Nobelpriset.
Att lära mig mer om årets vinnare av Fredspriset har varit speciellt gripande och återigen är jag påmind om hur lyckligt lottad jag är som föddes i Sverige.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!