Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 1 december 2018

Dags för Adventsfika imorgon!

Igår kväll stod jag och gräddade struvor när klockan slog midnatt och det fanns liksom varken ork eller tid till att blogga. Idag har förberedelserna fortsatt och även min syrra kom förbi några timmar och hjälpte mig vilket var en STOR hjälp!

Solstrålen och Kaxmörten har följt efter mig och kollat vad jag har gjort idag så mycket som de har orkat, men ibland har de kollapsat någonstans.


Nu har jag suttit på soffan några timmar och JULBLOGGAT och då har Kaxmörten lagt sig bredvid mig och snarkar för fulla muggar. Man får ju liksom passa på när matte är stilla för en gång skull😁!Helt klart kommer jag inte vara den enda som är slutkörd på måndag.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!