Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 16 december 2018

VAD LEVER VI I FÖR VÄRLD?!


Jag har i några år följt JONNA JINTON som är en underbart duktig fotograf och kreativ mångsysslare som bor långt upp i norra Sverige mitt i naturen. Nu är hennes hem hotat av en gigantisk vindkraftsindusti och hela hennes omgivning och den vackra naturen som hon har filmat och fotograferat i i många år riskeras att förstöras av 200 enorma vindkraftverk.
Man finner inga ord för att beskriva hur fruktansvärt detta är och undrar hur makthavarna egentligen tänker i en tid då vi ska värna om den miljö som vi har kvar...
Jonna pratar om detta i denna video och om ni inte vill se hela avsnittet så kan ni gå 12 minuter in på videon för att höra mera om just detta.
I det BLOGGINLÄGG när hon berättar om detta så finns det även en namninsamling att skriva under om man vill göra något för att förhindra detta.

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!