Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 8 december 2018

Mera julbak

Nyttiga dadelbollar

Idag har jag tittat på vintersport och bakat mera saffransbullar med apelsin och dessutom gjort dadelbollar med kokos och apelsin som jag provade att göra till Adventsfikat och som min mamma nu har beställt flera av. Framåt kvällen satte jag mig i soffan för att titta på en julfilm och sticka på julklappar. Jag hade sedan tänkt att vid den här tiden på kvällen skriva på några blogginlägg, men jag är såå himla sugen på att virka på en jullöpare som jag har börjat på så jag tror att blogginläggen får vänta...

Tyvärr är Kaxmörten fortfarande risig i magen så jag har tyvärr inte kunnat ge hundarna tuggben och paket från paketkalendrarna vilket känns väldigt trist för mig och för hundarna😞. Jag ser hur de alla tittar på mig och undrar varför de helt plötsligt inte får några godsaker längre.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!