Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 29 november 2018

Dan före dan före dan före Adventsfikat

När man har fått choklad på glasögonen...och glömt att stänga frysdörren...och har doppat 140 biskvier i choklad...och har skitiga skålar och bunkar över hela diskbänken...och klockan är 22.30.
Då vet man att det är dags att sluta för dagen.
Då skär man upp ett antal skivor cognacmedvurst och lägger på tre knäckebrödskivor och äter det till en sen middag...samtidigt som man smälter mjölkchoklad till rischokladen i en bunke över småkokande vatten; det gäller ju att ta tillvara på tiden.
När rischokladen är i kylskåpet och biskvierna förpackade och blogginlägget skrivet är det dags att gå och lägga sig och sova några timmar...och fortsätta köra järnet när man vaknar för Adventsfikat närmar sig med stormsteg!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!