Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 24 juni 2018

Tung förlust för Sverige

Idag har jag gjort i ordning en sats med fläderblomssaft. Jag var inte säker på om jag skulle göra någon sådan saft i år, men när blommorna slog ut och började dofta så blev jag riktigt sugen på att ändå göra en sats... I år bestämde jag mig för att använda min online-vän JOHANNAS RECEPT  på  fläderblomssaft. Jag vet att hon brukar göra saft varje år så då borde den bli bra.
Nu är det bara att vänta i 3 dagar medan saften står till sig i kylskåpet. Min förhoppning är att jag sedan ska kunna använda fläderblomssaft i bakningen och eventuellt till min hemgjorda glass.

I kväll såg jag Sverige förlora matchen mot Tyskland i VM med 2-1...och det i den sista minuten av matchen. Sååå smärtsamt när de kämpade såå hårt i 93 minuter för att få med sig en poäng in i sista gruppspelsmatchen. Sport kan vara riktigt grym ibland. Nu måste de vinna matchen mot Mexico och antagligen med bra målskillnad för att gå vidare...vilket inte blir lätt.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!