Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 29 juni 2018

En skön fredag...

Idag har varit en lugn dag UTAN fotboll - för första gången på flera veckor.
På morgonen gick vi till hundgården med en hundkompis och eftersom vädret var lite svalare så var alla lite bus-sugna. Till och med Alfahanen försökte skutta runt lite grann😊.

Sedan cyklade jag iväg till köpcentrumet och köpte en ny antennkabel och hämtade ut medicin mm. När jag kom hem satte jag mig i soffan med en virkning och tittade på ett antal avsnitt av mina engelska favoritdeckare. Jag älskar sport, men jag vill gärna hinna se lite Morden i Midsomer också så det var trevligt att hinna med det idag.

I morgon börjar åttondelsfinalerna i fotbolls-VM så då blir det spännande matcher igen. Det är nu när det är vinna eller försvinna som gäller som den bästa och mest spännande fotbollen kommer att spelas!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!