Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 14 juni 2018

Sweet Caroline

Eftersom jag ska ha gäster här på söndag och behöver göra födelsedagsfint här hemma, så har jag försökt avsluta en del virk/dekorationsprojekt den sista tiden. Det senaste blev den här virkade kudden efter det underbara mönstret SWEET CAROLINE CAL som jag började med förra året...


Min första tanke var att virka två olika kuddar men eftersom jag blev kär i båda två och börjar få väldigt dåligt med plats här hemma för alla virkade saker så bestämde jag mig för att virka ihop dem så att jag fick EN kudde med två olika sidor! Superpraktiskt!

Jag bad Solstrålen att vara med när jag tog bilder på mina fina virkade kuddar i soffan..
Det kan ju liksom inte bli fel när man kan ha en söt beagle med på sina kort!


Det är ett så otroligt fint mönster och när jag tog korten blev jag väldigt sugen på att virka efter det igen...önskar bara att jag hade plats för allt fin jag är sugen på att virka!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!