Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 18 juni 2018

Lugn måndag

Idag hade jag inget inbokat så det var väldigt skönt att bara kunna ta det lugnt, virka och fokusera på Sveriges första match i fotbolls-VM mot Sydkorea. Efter lite om och men lyckades de vinna matchen med 1-0 efter straffspark vilket satt riktigt bra!

Det mest arbetsamma jag gjort idag var att göra egen glass. Det är något jag brukar göra när jag har vispad grädde kvar i kylen efter någon familjesammankomst. Jag brukar variera smaken på glassen efter vad jag har hemma, och idag blev glassen smaksatt med vanilj, blåbär och maräng. Andra gånger har jag använd lemoncurd, eller kanske hallon eller jordgubbar.

Nu ska jag gå och lägga mig tidigt; har känt mig trött ikväll.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!