Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 28 juni 2018

Min egna lilla grävmaskin❤

Solstrålen har alltid älskat att gräva, och när han var unghund försökte jag se till att han hade tillfällen att få utlopp för sin grävlust. Numera har jag en stor hundkorg i sovrummet full med kuddar och dynor och där älskar han att dyka ner på kvällen och gräva en stund innan läggdags. Och i går lyckades jag filma en snutt som får mig att le varje gång jag ser den😊. Den fångar hans personlighet perfekt!
Min älskade lilla Solstråle; 
full av bus och livsglädje


Annie

2 kommentarer:

  1. Sötnöten våran😍😍

    SvaraRadera
  2. Hittade han något spännande eller han är nöjd bara med att gräva? :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!