Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 12 juni 2018

Nöjd Alfahane och ett par dukar till

Idag var jag och Alfahanen på filmdejt hos bästa T. Alfahanen var väldigt nöjd med att få vara den utvalda som fick hänga med och äta godis hos bästa T...


...och medan han mumsade på hundgotter så njöt vi av jättegod galiamelon mm. Filmen vi tittade på var en av Harrison Ford-filmerna (den 3:e med Sean Connery).

Dessutom har jag virkat en till liten sommarduk till sovrummet...


...och jag håller dessutom på med en större duk till vardagsrummet.

Mönster: https://crochetmillan.com/2017/07/20/magic-water-lily-mandala/

På söndag ska vi nämligen fira min födelsedag några dagar tidigt så då vill jag gärna att det ska vara fint här hemma med många härliga sommardukar!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!