Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 22 juni 2018

Midsommarafton med VM-fotboll

Hoppas ni har haft en fin midsommarafton!


Vi fick skjuts över till syrran där vi firade midsommar med syrrans familj, mamma och min svågers föräldrar. Fast ärligt talat var jag mer intresserad av fotbollen eftersom Brasilien spelade på eftermiddagen, så det var mer dans runt tvn än midsommarstången i år.


Alfahanen tog som vanligt chansen att ligga och mysa i deras fåtölj...som faktiskt kommer från vårat tonårshem.


Vi hjälptes åt med att fixa i ordning maten medan syrran låg på soffan och vilade och dirigerade alla inblandade. Jag gjorde sallad, svågern grillade fläskfilé, och min systerdotter både dukade fint och rensade jordgubbar. Min mamma bidrog med hennes supergoda färska potatissallad.


Eftersom vädret inte var särskilt varmt eller soligt så blev det mat i köket och inte på altanen.


Fast jag tog faktiskt med mig min tallrik med och satte mig i vardagsrummet framför tvn för att se den andra halvleken i fotbollen.


Så småningom så njöt vi också av pavlova med jordgubbar, hallon och blåbär! Dock njöt jag så mycket av dessa godsaker att jag glömde ta kort av dem😀.

Framåt kvällen gick jag och hundarna hemåt igen, och det blev en kort tupplur på soffan innan virkning och en underhållande fotbollsmatch mellan Schweiz och Serbien som slutade 2-1.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!