Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 5 juni 2018

Just nu virkar jag...

...dukar efter ett väldigt speciellt mönster. Det är duktiga ANNA VIRKPANNA som har skapat en underbar CAL där man virkar en rund duk efter ett mönster som släpps i 7 delar, varav den sista delen kommer på min födelsedag.

Men det är inte vilken duk som helst! Den har olika faser och mönster och bjuder hela tiden på något nytt vilket är den typ av mönster som jag gillar mest. Dessutom passar den för många olika typer av garner och färger vilket gör den väldigt mångsidig. Inte så konstigt att jag har 4 olika varianter på gång 😀. Dessutom är jag lite sugen på att använda ett tjockt garn och göra en filt med det här mönstret så småningom...

Hursomhelst, just nu är det duk-versionen som gäller och här är en variant med melerat bomullsgarn...


Jag älskar att använda melerat garn och se alla olika färgskiftningar man får när man virkar, och det är mönstret passar utmärkt för det!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!