Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 14 juni 2018

Fallen Kingdom


Idag var jag på bio med bästa T och en vän till oss. Det var en tidiga födelsedagspresent från henne😊❤! Vi såg den nya efterlängtade Jurassic World-filmen och den var riktigt bra! Framför allt gillade jag hur de hade byggt vidare på förhållandet mellan Owen (Chris Pratt) och 'hans' dinosaurie Blue…


...och sedan var det härligt att se samspelet mellan Owen (Chris Pratt) och Claire (Bryce Dallas Howard).


Det slår verkligen gnistor om dem två när de är tillsammans! Slutet på filmen kändes dessutom som om det skulle kunna finnas material för ytterligare en film så det är bara att hålla tummarna🤞. Jag har redan de 4 första filmerna på en samlings-DVD och jag kommer definitivt skaffa den här också förr eller senare.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!