Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 31 maj 2018

Washington Capitals vann...

...med 3-2 i den andra matchen och det känns så himla, himla bra!!!

Det började inte så bra och Vegas gjorde ett mål relativt fort. Men efter 10 minuter började Caps komma igång och gjorde 1-1 innan det blev paus. I den andra perioden började de spela riktigt bra och gjorde dessutom 2 mål, så inför tredje perioden ledde de med 3-1. Vegas gjorde ett mål till i tredje perioden men kom tack och lov aldrig ikapp.

Det som var allra bäst med matchen var att Washington spelade på ett sätt som innebär att de skulle kunna vinna i flera matcher mot det riktigt tuffa motstånd som det nybildade laget Las Vegas står för. Och det är ju ett måste om de ska gå hela vägen. Dessutom var det riktigt fascinerande att se hur tufft de spelade och hur de gav ALLT för att vinna.... vilket är något som har saknas de tidigare åren. Till och med Bäckström - som normalt sätt aldrig är inblandad i något gruff - var involverad i diverse tjafs, knuffar och meningsskiljaktigheter vilket var härligt att se👊💪😀! Och spelarna blockade skott och målvakten gjorde OTROLIGA räddningar och alla kämpade JÄRNET!
Ja, det kändes så himla gott i hjärtat att kunna gå och lägga sig vid 05.30 och veta att de har utjämnat matchserien.

Nu är det en matchserie på 'bäst av fem', och Washington ska spela på hemmaplan i de nästa två matcherna. Den enda smolken i bägaren är att deras bästa poänggörare i slutspelet, ryssen Jevgenij Kuznetsov, blev ordentligt skadad vid en tackling och jag tror inte att han kommer att spela något mer i matcherna framöver. Jag hoppas jag har fel men det såg illa ut. Dock har Washington så många andra bra spelare som kan producera poäng så jag tror och hoppas att det inte är något problem för laget framöver. Och spelarna är vana med att flytta runt i de olika femmorna.

Nu är det två nätters vila för mig innan de spelar igen natten mot söndag, och det känns ganska skönt måste jag säga. Jag har en hel del sömn att ta igen eftersom det bara blev 4 timmars sömn i natt.
Och imorgon lovar jag att försöka skriva om något annat än ishockey; jag har till exempel lite virkade saker att visa er😊.

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!