Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 9 maj 2018

Stressade förberedelser...

I dag har jag känt mig ganska stressad eftersom jag ska åka till Sthlm imorgon och hälsa på min 90-åriga mormor i tre dagar... och jag kan INTE ta med hundarna utan de ska vara hos syrran.
Det är alltid jobbigt när jag inte kan ha med mig hundarna; jag känner mig liksom inte hel utan dem och jag har dessutom mera ro i själen när jag har dem omkring mig.
Trots att jag har bott utomlands och besökt ett antal kontinenter genom åren, så mår jag idag allra bäst om jag bara kan vara hemma och ta det lugnt och leva livet i min egen takt. Därför blir även en liten resa som denna jobbig för mig.

Eftersom jag har känt mig stressad så blev det en del virkning (som också är rogivande) idag, trots att jag har haft packning för mig och hundarna att ta itu med och städning mm. Jag vill ju inte komma hem till ett stökigt hem på lördag. Dessutom har jag packat några virkprojekt att ta med mig och en bok. Tiden brukar gå ganska långsamt hos mormor så jag måste ha lite sysselsättning med mig.

Det är osäkert om jag kommer att blogga de närmaste dagarna. Jag kommer inte att ha tillgång till en dator och det brukar vara ganska knöligt att blogga via Iphone så vi får se hur det blir med den saken...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!