Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 26 maj 2018

Våran Lilla Vrås nya uterum

Som ni kanske kommer ihåg så började jag göra i ordning balkongen tidigare i veckan. Låt mig påminna er om hur det såg ut innan jag började...Hualigen! Det var ingen höjdare att vistas på min balkong då kan jag säga!
Men jag spenderade en hel eftermiddag med att röja upp bland torkat granris och kryddörter mm, och idag så tog jag fram lite krukor, en blomlåda och en massa konstgjorda växter som jag har samlat på mig under åren och satte igång att pimpa balkongen.
Det står några saker kvar på balkongen som jag inte ska ha där framöver, och jag ska också försöka fixa en duk till bordet och kuddar till stolarna, men i princip så är det klart. Och alla blommor på bilderna är konstgjorda; så praktiskt att slippa allt vattnande och plocka vissna blommor mm!


Den färgglada solcellsbelysningen blev pricken över i:et, och jag kan med lätthet se mig själv sitta och njuta på balkongen och äta glass och läsa somriga kokböcker under de närmaste månaderna. Självklart ligger hundarna där också och myser tillsammans med mig!

Från att inte ha haft lust att vara på balkongen under ett antal år, så känns det nu väldigt bra att ha fått ordning på den och gjort den till ett ställe där vi kan koppla av tillsammans  i sommar. Speciellt med tanke på att jag bara kommer att gå hemma hela sommaren...

Annie

2 kommentarer:

  1. Vad fint du har gjort det, visst är det skönt när man har tagit tag i och fått klart röjningsprojekt.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!