Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 13 maj 2018

Hem ljuva hem!

Det var sååå skönt att komma hem igår kväll!
När jag klev av bussen här hemma överväldigades jag av en sådan skön känsla av att återigen vara hemma och att allting återigen var som det skulle i mitt liv❤.
Bara en sådan liten sak som att direkt gå in på våran lilla Willys-butik och köpa mjölk, och se de vanliga anställda och den avslappnade stämningen hos kunderna som gick omkring där fick det att klicka till i själen. Att gå ut igen och höra fåglarna kvittra i maj-kvällen och se alla gröna träd och njuta av den - tack och lov - stora bristen på bilar och människor fick mig att känna mig så lycklig att vara hemma igen och att ha förmånen att få bo på en lugn liten plats i världen.
Att dessutom veta att mina älskade fyrbenta vänner väntade på mig i Våran Lilla Vrå fick mig att skynda mig hemåt med lätta steg och med en glad själ😊.

Sedan jag lämnade mitt barndoms- och tonårshem hos mina föräldrar för 30 år sedan så har jag aldrig riktigt haft ett EGET hem innan jag kom hem till Sverige för 13 år sedan. Istället hade jag hyrt lägenheter i andra hand och rum hemma hos andra i både Sverige och England eller bott hemma hos olika familjer medan jag arbetade som aupair mm.
Att nu ha ett alldeles eget hem som bara JAG har kontroll över och där jag kan leva som jag vill och behöver är GULD värt, och för första gången i mitt vuxna liv känner jag mig verkligen HEMMA på en plats.
Det känns SÅ UNDERBART!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!