Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 13 maj 2018

Hem ljuva hem!

Det var sååå skönt att komma hem igår kväll!
När jag klev av bussen här hemma överväldigades jag av en sådan skön känsla av att återigen vara hemma och att allting återigen var som det skulle i mitt liv❤.
Bara en sådan liten sak som att direkt gå in på våran lilla Willys-butik och köpa mjölk, och se de vanliga anställda och den avslappnade stämningen hos kunderna som gick omkring där fick det att klicka till i själen. Att gå ut igen och höra fåglarna kvittra i maj-kvällen och se alla gröna träd och njuta av den - tack och lov - stora bristen på bilar och människor fick mig att känna mig så lycklig att vara hemma igen och att ha förmånen att få bo på en lugn liten plats i världen.
Att dessutom veta att mina älskade fyrbenta vänner väntade på mig i Våran Lilla Vrå fick mig att skynda mig hemåt med lätta steg och med en glad själ😊.

Sedan jag lämnade mitt barndoms- och tonårshem hos mina föräldrar för 30 år sedan så har jag aldrig riktigt haft ett EGET hem innan jag kom hem till Sverige för 13 år sedan. Istället hade jag hyrt lägenheter i andra hand och rum hemma hos andra i både Sverige och England eller bott hemma hos olika familjer medan jag arbetade som aupair mm.
Att nu ha ett alldeles eget hem som bara JAG har kontroll över och där jag kan leva som jag vill och behöver är GULD värt, och för första gången i mitt vuxna liv känner jag mig verkligen HEMMA på en plats.
Det känns SÅ UNDERBART!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!