Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 26 maj 2018

Sista lördagen i maj

Vi njuter av våran fina balkong! 
När jag tittade ut på balkongen vid ett tillfälle såg jag det här...


...och jag blev så varm i själen av att se dem alla tre där ute och gemensamt njuta av balkongen och sommarvärmen💗. Det här är sommar för mig och hundarna!

Annars har jag fortsatt jobbet att sommarpiffa insidan av Våran Lilla Vrå. Jag fick en sådan otrolig energikick av att Washington har gått till Stanley Cup-finalen att jag har härjat runt onormalt mycket här hemma i flera dagar nu. I dag har jag dock känt mig lite trött, men tack vare en kort tupplur på soffan framåt kvällen så har jag ändå orkat hålla igång en hel del.
Jag har bakat lite kakor till morgondagen då vi ska fira släktens alla mammor hemma hos syrran, och jag har dessutom avslutat sorteringen av sommar/vinterkläder. Imorgon hoppas jag kunna ta itu med det sista som behöver göras här hemma innan jag kan fokusera på Washingtons finalmatcher och alla fotbollslandskamper inför stundande fotbolls-VM! Vilken underbar sportsommar jag har framför mig😁!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!