Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 14 maj 2018

Love, Simon


Idag var det dags för ännu en trevlig förhandsvisning på bio tillsammans med min goda vän P.
Filmen vi såg heter Love, Simon och jag kan verkligen rekommendera den. Otroligt bra och gripande film om en ung kille som försöker hitta sig själv.
Filmen berörde mig så pass mycket att tårarna började rinna och det var inte långt ifrån 'the ugly cry' vid ett tillfälle...Jag försökte desperat snyfta ljudlöst eftersom vi satt i en tyst halvfull biosalong, och jag konstaterade för mig själv att det hade varit bättre om jag kunde ha suttit i min egen soffa och kunnat snyftat högljutt när jag tittade på denna starka film för första gången.
Men allting ordnade sig till slut och jag kommer definitivt se den här filmen igen!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!