Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 9 maj 2018

GO CAPS!!!!!

Spelarna har precis sett pucken gå in i mål och inser att de har
VUNNIT mot PITTSBURGH, de regerande mästarna!!!

Washington Capitals har gjort det omöjliga!

DE SLOG UT DE REGERANDE MÄSTARNA PITTSBURGH PENGUINS!!!!

Jag har knappt velat skriva om matchserien på bloggen så att jag inte riskerade att jinxa något... Jag har ju haft så många förhoppningar på laget sååå många gånger...men varje år har de åkt ut i andra omgången...eller ännu värre i första omgången...

Men inte i år. I år går de vidare till konferensfinalen för första gången på 20 år!!!
De vann mot Pittsburgh med 4-2 i matcher och de spelade jättebra. Den sista matchen i serien spelades i natt och de slet som djur och lyckades till slut vinna i övertid med 2-1. Gissa om det kändes skönt att se...😁😁😁.
Äntligen! Äntligen!!!


Man kan inte undgå att se lättnaden på Alexander Ovechkins ansikte när det är klart att han som kapten ÄNTLIGEN har hjälpt till att ta sitt lag till konferensfinalen.
MEN... de är bara halvvägs till att vinna Stanley Cup-pokalen och måste vinna 8 matcher till varav 4 mot Tampa Bay Lightning som också har gått till konferensfinalen på östra sidan av USA. Jag bara hoppas att Washington inte är nöjda och har bränt för mycket energi genom att vinna mot Pittsburgh, och att de fortfarande är redo att slåss för sina liv för att ta sig hela vägen...!

Det enda tråkiga med deras seger är att Nicklas Bäckström inte kunde delta i matchen pga skada, men han var med på resan och stod nog och hurrade någonstans på arenan i Pittsburgh. Förhoppningsvis är han bra nog att vara med när deras matchserie mot Tampa Bay börjar på fredag natt.
Go Caps!!!

Annie,
en väldigt nöjd Caps-fan!

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!