Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 30 maj 2018

a.k.a. Nattugglan

Tyvärr vann inte Capitals matchen utan förlorade med 6-4. Dock var det väldigt nära och de ledde matchen under en period, så det känns inte alltför illa. Och Bäckström gjorde ett mål och var väldigt delaktig i matchen. Det var en otroligt intensiv match och det hände något hela tiden, så om man var en neutral åskådare var det nog väldigt underhållande att titta på.

Allmänt sett måste jag säga att det gick väldigt bra att hålla mig vaken ända till 05.00. Det är ju så fascinerande hur ljusa nätterna är i vårat underbara land på sommaren, så när matchen började vid 02.20 så hade det redan börjat ljusna och vid 04.00-tiden var det dagsljus ute. Då var det också lättare att lura kroppen att vara vaken. Sedan är jag ju så nervös när jag tittar på deras matcher att jag inte har ro att somna. Dock ser jag fram emot en sovmorgon i morgon bitti, men sedan är det dags för en lååååång vaken nervös natt igen.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!