Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 31 maj 2018

Nu smäller det för andra gången...

Nu är det bara 25 minuter kvar tills sändningen av match nr 2 av Stanley Cup finalen börjar...
I kväll har jag känt mig lite tröttare än i måndags så jag har sträcktittat på serien Grey's Anatomy för att försöka hålla mig vaken; den är så bra att jag aldrig har somnat när jag tittar på den! Dessutom känner jag mig ganska nervös hur det ska gå i matchen... Eftersom Washington förlorade den första matchen är det ganska viktigt att de vinner den här; att ligga under med 0-2 i matcher skulle INTE vara bra.

Ni får ursäkta att det kanske blir lite mycket ishockey här just nu men det här är en STOR grej i mitt liv.

----
Uppdatering från matchen 03.15:

Efter period 1 så känns det så där.... Las Vegas var mycket bättre i början av matchen och det var mycket oroande när de gjorde 1-0. Men efter halva perioden började Capitals komma igång och det kändes liiite bättre. Dock fick Capitals bästa poänggörare Kuznetsov en tackling och skadade armen ordentligt och kommer nog inte att kunna spela något mera.... I slutet gjorde de i alla fall 1-1 - tack och lov - så nu är det bara att hålla tummarna. Men jag har tyvärr en dålig känsla...som jag hoppas inte stämmer...Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!