Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 6 oktober 2017

Solstråle på bättringsvägen (?) och fint köksfönster

Nu tror jag att Solstrålen äntligen börjar bli bättre... Dock var jag ute och gick två gånger med Solstrålen i natt men han var bara intresserad av att äta gräs (vilket hundar brukar göra när de känner sig irriterade i magen). När jag gick ut med dem i eftermiddags var han bra i magen - sååå skönt - så nu kan han förhoppningsvis börja äta lite mer. Jag hoppas också att han kommer att sova hela natten igen; det skulle definitivt vara ett tecken på att han känner sig normal igen... För att inte tala om hur mycket piggare jag känner mig om jag slipper nattliga promenader...

Idag fyndade jag en ljusslinga på Rusta som blev perfekt i mitt köksfönster tillsammans med min handgjorda virkade gardin.


Jag har länge spanat på den här typen av ljusslinga, så när jag idag hittade en för 30 kronor på Rusta slog jag till. För övrigt berättade mamma att det är min underbara gammelmormor som har virkat den här gardinen. Hon dog för drygt 30 år sedan så jag har ingen aning om hur gammal gardinen faktiskt är...mäktigt att den nu hänger i mitt lilla köksfönster och jag kan beundra den varje dag. Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag dessa gamla släktföremål💓.

Annie

1 kommentar:

  1. Oj, vilken billig slinga! Det är roligt med grejer med en historia!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!