Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 6 oktober 2017

Solstråle på bättringsvägen (?) och fint köksfönster

Nu tror jag att Solstrålen äntligen börjar bli bättre... Dock var jag ute och gick två gånger med Solstrålen i natt men han var bara intresserad av att äta gräs (vilket hundar brukar göra när de känner sig irriterade i magen). När jag gick ut med dem i eftermiddags var han bra i magen - sååå skönt - så nu kan han förhoppningsvis börja äta lite mer. Jag hoppas också att han kommer att sova hela natten igen; det skulle definitivt vara ett tecken på att han känner sig normal igen... För att inte tala om hur mycket piggare jag känner mig om jag slipper nattliga promenader...

Idag fyndade jag en ljusslinga på Rusta som blev perfekt i mitt köksfönster tillsammans med min handgjorda virkade gardin.


Jag har länge spanat på den här typen av ljusslinga, så när jag idag hittade en för 30 kronor på Rusta slog jag till. För övrigt berättade mamma att det är min underbara gammelmormor som har virkat den här gardinen. Hon dog för drygt 30 år sedan så jag har ingen aning om hur gammal gardinen faktiskt är...mäktigt att den nu hänger i mitt lilla köksfönster och jag kan beundra den varje dag. Ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag dessa gamla släktföremål💓.

Annie

1 kommentar:

  1. Oj, vilken billig slinga! Det är roligt med grejer med en historia!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!