Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 18 oktober 2017

Andra tider...

Idag var jag och Kaxmörten till Bästa T för att titta på film. Dock kändes det lite sorgset och annorlunda eftersom deras fina hund Lipton väldigt nyligen har somnat in...Jag lärde ju känna Bästa T eftersom Lipton och Alfahanen blev vänner för länge sedan, under Alfahanens första levnadsår då han bodde hos syrran. När Alfahanen sedan fick flytta hem till mig så ville jag att han skulle få fortsätta träffa sin kompis, så då lärde jag känna hans matte Bästa T också och vi blev vänner. Så hade det inte varit för Lipton och Alfahanen skulle jag inte ha Bästa T i mitt liv idag...

Det är inte bara filmdejterna som är annorlunda nu. Jag har i flera år hjälpt till att promenera med Lipton när T har jobbat mm, så våran rutin på vardagar har varit att jag går upp vid 09.30, går ut med mina hundar vid 10-tiden och sedan med Lipton vid klockan 11. Men nu är mina morgonar/förmiddagar inte så längre, vilket känns jättekonstigt.
Det kommer att ta ett tag att vänja sig vid det.

Hundgodis har alltid varit del av filmdejterna❤.

Bästa kompisarna på promenad tillsammans❤.

De var som tvillingar tillsammans❤.

Kaxmörten och Lipton kom också väldigt väl överens❤.

❤❤❤Till Minne av våran vän Lipton❤❤❤


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!