Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 27 oktober 2017

En skön fredag

Vi fick en härlig sovmorgon, och den som brukar ligga och dra sig längst är Solstrålen...


...speciellt när han kan ligga i mattes säng😉.
När jag för 11 år sedan tog över Alfahanen ville jag inte ha någon hund i sängen (pga av en massa dåliga sängrelaterade händelser i England), men sedan började Alfahanen bli äldre och jag ville göra det mesta av varje stund med honom vilket även innebar mys i sängen. När Alfahanen väl fick vara i sängen var det svårt att stoppa de andra två, och nu brukar jag har tre hundar i sängen när jag ska gå och lägga mig😊. Alfahanen brukar hoppa ner efter ett tag, men så gott som varje morgon har jag både Kaxmörten och Solstrålen bredvid mig när jag vaknar. Vilken tur att jag har en dubbelsäng!

Sedan var vi en sväng till hundgården där de fick söka godis; en aktivitet som är lika populär varje gång. Solstrålen söker alltid i turbofart, Alfahanen är med noga och metodisk medan Kaxmörten nosar en stund men brukar förr eller senare bli distraherad av någon annan spännande doft...

Sedan gick vi hem och hundarna åt lunch och jag frukost och sedan blev det lite tuggben innan vi alla slog oss ner i soffan för att slappa...


Självklart hade jag lite virkning i händerna, vilket bland annat innebar att jag virkade med en ny (för mig i alla fall) och rolig teknik som har blivit mycket populär, c2c (corner to corner), och som jag ganska nyligen har lärt mig ordentligt.


Med melerat garn kan det bli så här fint när man virkar med c2c-tekniken!

Annie

2 kommentarer:

  1. Snyggt! Virkar man åt två håll på nåt vis?

    SvaraRadera
  2. Sv: Tack!
    Jag tycker den där grejen till airboarden är livsfarlig, men han kör på gräset och vår uppfart bara!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!