Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 30 oktober 2017

Ännu en skön dag!

 Ännu en jätteskön dag i soffan med mycket sport på tvn!

Dagens virkmål var att virka ihop en massa rutor till min julfilt. Jag brukar försöka att hålla hundarna borta från de virkprojekt som inte är klara eftersom jag inte vill virka in en massa hundhår, men i det här fallet har jag fått ge upp!


Filten börjar nämligen bli RIKTIGT stor (den ska vara till min dubbelsäng) och det är omöjligt att hålla filt-tjuven Kaxmörten helt borta från den när jag sitter och virkar på den...

Dock tog jag fram en alldeles egen gosig filt till honom - han har ju INGA alls sen tidigare😉 - och den gillade han och har legat och sovit på/under den nästan hela eftermiddagen/kvällen😊.


Solstrålen har i vanlig ordning sovit på olika ställen, bland annat lade han sig i hallen ett tag. Och som vanligt hittade han en egen plats. Istället för att lägga sig på hundbädden så lade han sig utanför bädden med bara huvudet på bädden... Vad jag önskar att jag kunde ha en konversation med honom där han berättar hur han vill att hans sovplatser ska vara...! För han väljer definitivt inte de vanliga ställena😊.


Här ligger Kaxmörten och gosar med sin nya filt...


...medan jag virkade vidare på min julfilt och nu på kvällen hade jag virkat ihop alla rutor som jag hade liggande. 


Jag har fortfarande en hel del rutor kvar att virka, men jag har i alla fall kommit mer än halvvägs och kanske når jag målet med en ny julfilt att bädda med till årets Adventsfika.

Eftersom jag blev klar innan kvällen var slut kunde jag börja på nästa virkmål jag har för tillfället. Det är att virka något riktigt fint till mormor när hon fyller 90 år om en dryg vecka. 


Det här känns som en bra början💝.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!