Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 30 oktober 2017

Frysen redo!

Idag har jag tagit itu med den första förberedelsen inför det årliga Adventsfikat.
Jag har frostat ur min gamla frys!!!
Jag har lärt mig från tidigare år att det är supersmidigt att göra det vid den här tiden på året. Dels är det tillräckligt kallt för frysvarorna att stå en stund på balkongen medan jag smälter is, och dels är det skönt att röja ur frysen, slänga gammal mat och göra plats för all bakning som kommer att ske här hemma de närmaste månaderna.


Så nu kan jag sätta igång med bakningen, och jag hoppas kunna göra några kakor redan den här veckan. Det känns alltid skönt när jag börjar förbereda på riktigt, och inte bara skriver listor och har allt snurrande i huvudet. Det är ju faktiskt bara fem veckor kvar till Adventsfikat🎄🕯!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!