Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 20 oktober 2017

Jag är så nöjd...

...med min nya halsduk!


Den är jätteskön att ha på sig och lagom varm och inte stickig! Garnet är Järbo Elise, och jag har använt en blandning av deras enfärgade nystan och melerade nystan. Med virknål 4,5 så gick halsduken fort att virka, och med snäckskalsmönstret så var det riktigt roligt också:)


Det är verkligen en underbar känsla när man har gjort klart ett projekt och man är riktigt nöjd med det! Nu ska jag bara göra klart min sjal-halsduk också så är jag väl rustad för den kommande - och förhoppningsvis snöiga - vintern...

Annie

1 kommentar:

  1. Den blev jättefin! Jag har inget projekt på gång just nu, vet inte vad jag ska hitta på. Brodera klart juldikten som aldrig blir klar kanske...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!