Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 1 oktober 2017

Meet Me in St. Louis



Idag blev jag så sugen på att titta på den julfilm som jag alltid börjar med när vintern och julen närmar sig, nämligen Meet Me in St. Louis. Egentligen är det ganska liten del av filmen som utspelar sig runt julen, men den känns ändå som en julfilm. Speciellt när Judy Garland sjunger 'Have yourself a Merry little Christmas'!

Jag älskar de gamla klassiska amerikanska julfilmerna; det är något med musiken och miljöerna och julkänslan som får mig att må så bra. Jag är redan sugen på att titta på flera av de andra filmerna som jag har, och jag ser fram emot många mysiga julstunder i soffan i höst med Bing Crosby m fl.

Det är lustigt att precis när det blir oktober månad så blir jag julfilmssugen...det är som om jag har en inre julklocka. Men nu dröjer det inte många dagar tills de första jultidningarna börjar dyka upp i tidningsställen i affärerna så min julklocka är inte helt ute och cyklar😉

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!