Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 12 oktober 2017

Separationsångest....

I morgon måste jag lämna mina älsklingar... Men de kommer säkert
att ha det trevligt hos syrran och hennes familj under helgen❤❤❤

Här fortsätter regnet att ösa ner...hela tiden...och Solstrålens mage fortsätter att vara orolig...och han fortsätter att väcka mig på natten för ett nattligt toabesök...och jag fortsätter att var jättetrött...och imorgon ska jag åka och hälsa på mormor som fyller 90 år om några veckor.

Jag blir borta till söndag, och trots att det inte är många dagar så känns det jobbigt att lämna hundarna, speciellt när jag vet att Solstrålen inte är helt ok. Dock har jag lämnat många instruktioner till syrran, och vi kommer att ha mycket kontakt under helgen så jag hoppas att det går bra. Vill ju också passa på att spendera lite tid med min älskade mormor medan jag kan❤.

Jag vet inte hur det kommer att bli med bloggandet under helgen. Jag kommer inte ha tillgång till en dator, så vi får se om jag kan/har möjlighet att blogga på telefonen eller inte. Som ni förstår kommer det inte att vara min prioritering.

Hoppas ni kommer att ha en fin helg!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!