Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 5 oktober 2017

Härligt projekt!


Jag har virkat på en sjal till mig själv som heter Dragonbelly och mönstret kan du hitta på underbara Mijo Crochets BLOGG
Egentligen använder jag inte sjalar, men ibland på vintern har jag saknat en stor halsduk att vira runt halsen så jag bestämde mig för att använda lite garner jag hade liggande och virka en stor sjal/halsduk till mig själv.
Det här är ett sådant roligt projekt! Jättelätt mönster som är jättekul att virka och ser jättefint ut! Perfekt på alla sätt!
Nu är jag klar med själva sjaldelen och jag är supernöjd och har redan provvirat den runt halsen...och Kaxmörten har redan gjort 'är-mattes-virkning-skön-att-ligga-på?' - testet och såg nöjd ut😊.

Nu ska jag virka en enfärgad kant och sätta fast några tofsar och sedan är jag redo för vinterkylan!

Annie1 kommentar:

  1. Jättefint!
    Sv: Det ska bli en sjal åt min bonusdotter!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!