Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 15 juni 2020

Animal Planet

Eftersom alla sommarens alla sportevent som jag såg fram emot försvann från tvn, så har jag fått hitta andra saker att titta på medan jag handarbetar. Tack och lov så visas det många avsnitt av Midsomer Murders och andra småtrevliga engelska och amerikanska deckare som är perfekt handarbets-tv.

Nu har jag även börjat titta mycket på tv-kanelen Animal Planet. Eftersom jag längtar efter ny stor hund så är det trevligt att titta på serier om hundar som tex Pitbulls & Parolees.


Den serien handlar om en familj som driver ett räddningscenter i New Orleans för pitbull-hundar där de även anställer villkorligt frigivna f.d. brottslingar.

Sedan gillar jag serien My Cat from Hell där den coola kattexperten Jackson hjälper galna katter och uppgivna kattägare.


 Sedan är det alltid intressant att titta på serierna som följer arbeten på olika zoo, och speciella veterinärer som Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet som hjälper alla slags djur.


Det är underbart hjärtevärmande att se övergivna hundar och katter få nya hem, och att få chans att lära sig mer om olika sorters djur. Men när det är sjuka hundar som kämpar för att överleva då blir det jobbigt för mig och tårarna rinner. Men på något sätt är det ändå ok. Det känns som om jag har samlat på mig litervis av tårar de senaste åren som behöver få komma ut...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!