Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 9 augusti 2018

WOOOOOOOOOOWWWW!!!!

Herrejösses vilken  eftermiddag/kväll jag har haft!!!
Jag seglar fortfarande kvar uppe på molnen när jag sitter här i soffan och ska försöka få ner några tankar/intryck på pränt. Framför allt är jag helt slut efter en otrolig dag när jag fick chans att göra något jag drömt om i MÅNGA år!
Själen är full av massa intryck och telefonen är fylld av bilder och videos...medan hjärnan är full av bomull men jag ska försöka fokusera på att lägga upp bilderna/videos med förklarande text... Den här dagen vill jag minnas lääääänge!

JAG HAR TRÄFFAT NICKLAS BÄCKSTRÖM och haft chansen att gratulera honom till Stanley Cup-vinsten!!!

Vid den här tiden på året har nämligen Brynäs IF en internmatch med nuvarande Brynässpelare och NHL-spelare som tidigare har spelat för Brynäs, och det har ju både Nicklas Bäckström och hans lagkamrat i Washington Capitals Christian Djoos gjort. Matchen är gratis och det är ett helt jippo med försäljning och autografskrivning mm. Här var uppställningen av spelare i år, med ett antal superspelare från NHL och spelare som har varit involverade i Brynäs SM-guld 2012 och junior-VM mm.


Min systerdotter Linnea var med mig och när vi kom till arenan satt spelarna och signerade tröjor mm, och när jag såg min favoritspelare sitta längst ut i raden av NHL-stjärnor var det ju självklart att jag skulle ha en autograf, men framför allt få chans att personligen säga Grattis och berätta att jag följt honom såå länge!


Jag blev uppspelt som en 3-åring, men det kom av sig lite när jag såg hur lååååååååång kön var till det bordet, hehe. Dessutom såg jag ju att folk hade med sig tröjor mm som de ville ha signerade men jag hade ingenting..
Så jag lämnade min underbara systerdotter som höll platsen i kön åt mig och gick till souvenirshopen och som tur var så hade de REA på vita t-shirts så jag köpte en och sedan ställde jag mig i den mycket kortare autograf-kön till brynäs-spelarna...


...och passade på att få lite autografer på min tröja från dem också. Dessutom passade jag på att ta lite kort på Christian Djoos och Nicklas Bäckström när de satt vid sina bord!!


Tänk att jag för första gången fick vara så nära honom!!!
Sedan gick jag till Linnea och då hade kön faktiskt börja röra på sig och vi började komma närmare och jag blev mer och mer uppspelt. Samtidigt började de säga att det snart var dags för spelarna att göra sig i ordning för match så jag hann bli lite orolig om jag skulle hinna fram...😱!

Men det gjorde jag!

Här fick jag några andra autografer på min T-shirt, bland annat från Calle Järnkrok...


...som spelar i ett annat superlag i NHL; Nashville! Men vid det laget var jag nästan framme vid Nicklas och var så uppspelt, haha. Tack och lov hade jag min fotograf Linnea med mig som INTE ALLS var uppspelt och därför kunde ta lite kort åt mig.
Och här är jag framme med min t-shirt hos Stanley Cup-mästarna...!!!
Christian Djoos först...


...OCH SEDAN BÄCKIS!!! Snacka om att jag var starstruck!!!


Men jag lyckades få ur mig ett STORT GRATTIS!!!...


..medan han signerade t-shirten MITT PÅ FRAMSIDAN...


...och jag hann också säga att jag (i princip) tittar på alla matcher han spelar!
Som tack fick jag ett härligt leende som jag just då var för uppspelt att uppfatta, men som min strålande fotograf lyckades fånga perfekt😍😍😍!


Jag hoppas att jag inte framstod som ett alltför galet fan (jag hade kunnat berätta att jag t.o.m har drömt om honom🙈) utan bara som någon som älskar att följa hans karriär och har fått såå många underbara timmars underhållning tack vare honom!

Efter den lilla - men för mig GIGANTISKA - stunden så var jag i upplösningstillstånd och ganska så skakig så jag kunde inte ens få min mobil att fungera, haha, utan fick ta hjälp av min assisterande tonåring.

Tack och lov fick jag chans att lugna ner mig på läktaren medan spelarna gjorde sig i ordning för match, och när de kom ut för att värma upp så följde jag förstås Bäckis uppvärmning...



Det var väldigt gott om folk på arenan och det visade sig att det var hela 6000 åskådare som njöt av tillställningen. Inte konstigt att autografköerna var så långa...



Självklart var Brynäs maskot Brynästigern på plats och hälsade på alla barn m fl.



Sedan blev det presention av lagen och även STORA GRATULATIONER till Stanley Cup-mästarna...!



...och då fick Linnea rycka in och filma igen medan jag stod upp och hurrade!!!

Det vita laget var lite bättre i matchen, och vann till slut. Men matchen bjöd på en hel del underhållande spel, även om det märktes att det var i början på säsongen. Och självklart var det en VÄLDIGT snäll stämning på isen. Det blev inga poäng för Bäckis den här dagen, trots att han även fick chans att lägga en straff...



Efter matchen tackade spelarna alla åskådare i mitten på rinken.


Och själv sitter jag fortfarande och fån-ler åt min UUUUNDERBARA dag, och ser verkligen fram emot att jag ska få ytterligare tillfällen den närmaste veckan att se Nicklas Bäckström live, och att jag kanske, kanske till och med kan få komma i närheten av Lord Stanleys Cup-bucklan när Stanley Cup-mästarna ska visa upp den här i sta'n under helgen!!!

Och så måste jag prata med syrran hur man bäst kan bevara min fina autograf-fyllda t-shirt som är guld värd för mig!

 Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!