Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 10 augusti 2018

Min älskade PAPPA fyller 70 år!

Det händer mycket i mitt liv just nu.
Idag fyller min älskade pappa 70 år och han och hans fru Monika firade det med att komma upp till våran stad igår och ta in på ett underbart komplex vid havet och idag åkte jag, syrran och svågern dit för att äta lunch med födelsedagsbarnet.

En underbar pappa på lunch med sina döttrar; jag, pappa och syrran💖

Sedan åkte vi till ett jättemysigt kafé vid havet där vi handlade bakelser till födelsedagsfikat som vi planerade att ha hemma hos syrran lite senare.

Syrran och jag slog ihop våra pysselkunskaper när vi skapade pappas födelsedagskort; jag virkade en blomma...


...och syrran gjorde sedan ett superfint födelsedagskort med hjälp av blomman!


 Dessutom fick han en mässingsljuslykta av oss som han och Monika förhoppningsvis kan njuta av i höstmörkret som kommer.


Födelsedagsbakelserna hade tack och lov klarat bilfärden från kaféet och smakade väldigt gott!!!


Innan vi skiljdes åt så åkte vi allihopa och kikade på syrran och svågerns husvagn som de äntligen har fått i ordning och invigde med en premiär-övernattning i natt.


Det var riktigt kul att se hur de har fått till inredningen; husvagnen var i princip i ursprungsskicket från 80-talet när de tog över den så det har funnits mycket utrymme till förbättring😀.

Svågern har fokuserat på elen och den tekniska upprustningen medan syrran tog hand om den mesta inredningen. Hon har använt gamla jeans för att sy nya överdrag till dynorna och nya kuddar. Hon har också sytt nya fräscha gardiner (de gamla gardinerna från 80-talet var verkligen gräsliga och kunde ge en mardrömmar😉).


Jag håller ju även på att virka en matchande kudde😊.

Hon har gjort en speciell tavla till husvagnen.


De har gjort i ordning köksdelen (notera min virkade grytlapp till höger😉)…


...och toaletten har fått en väldigt välbehövlig uppfräschning!


 Både syrran och jag trivs ju väldigt väl med det marina temat efter alla år på båten (som numera lever vidare i Estland och har blivit en uppskattad familjemedlem i en ny familj😢), så det känns väldigt mysigt i deras husvagn nu. Jag ser fram emot att få hänga med på någon liten resa då och då i framtiden😊.

Det blev en väldigt fin dag med pappa och Monika. Det var inte så storslaget firande, men det kändes som om det var på rätt nivå för alla inblandade, och vi fick mycket tid att prata och umgås tillsammans vilket ju är det viktigaste i slutändan❤.

Annie

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig dag <3
    Vilket underbart kort ni gav din pappa! (något i stilen med blomman jag menade att jag önskar mig, du behöver absolut inte hitta något nytt mönster eller så utan en liten sak som är lika som mitten i något du brukar göra)
    Ni kommer säkert att trivas med husvagnen, jag var skeptisk innan vi skaffade vår första men det är riktigt mysigt och husvagnslivet påminner ganska mycket om sjölovet förutom att det är på land istället för på havet. Vad festligt att båten flyttat till Estland, hoppas att ni kan hälsa på den någon gång :)

    SvaraRadera
  2. Nej du har så rätt, det var en minifilt och minigrytlapp jag önskar mig det jag menar är att du behöver inte krångla till något för min skull. En sådan blomma skulle bli en fin filt på en miniatyrsäng och en liten mittendel skulle bli bra som grytlapp :) men allt du gör är så fint så jag blir glad för precis vad som helst <3 miniatyrsakerna var en tanke eftersom jag inte klarar av att virka själv längre

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!