Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 4 januari 2018

Något jag lärde mig under 2017...

Idag fyllde min fina mamma år, så syrran, Linnea och jag åkte och hälsade på henne.
Av mig fick hon en virkad halsduk i ett fint melerat garn (Järbo Elise)...


..och några virkade torgvantar.


Jag har använt DET HÄR fina mönstret som är riktigt roligt att virka. Mönstret är på engelska, och jag måste säga att jag faktiskt är MYCKET STOLT över mig själv eftersom jag under 2017 lärde mig att läsa och förstå engelska virkmönster!!! Det är något som jag har velat kunna bra länge men aldrig har tagit itu med.
Det har ju känts lite konstigt att jag inte kunde förstå engelska virkmönster när jag faktiskt har fina engelska universitetsutbildningar...men nu är det åtgärdat😀! Förutom den personliga tillfredställelsen med att veta att jag kan förstå engelska virkmönster, så har jag ju dessutom fått möjligheten att ta del av sååååå många flera virkmönster.
Det kan ju i och för sig också vara ett problem ibland...😉

En fin scrapbook dekoration gjord av syrran

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!