Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 6 januari 2018

Är man en romantiker så är man...

Idag kom min underbara systerdotter Linnea över till mig och tittade på lite film. Först såg vi The Terminal med Tom Hanks. Det var länge sedan jag såg den, men jag blev återigen påmind om att den är riktigt bra. Mycket tack vare Tom Hanks briljanta tolkning av huvudpersonen Victor som blir fast på en amerikansk flygplats på grund av byråkrati.

Sedan såg vi filmklassikern Ivanhoe med snyggingen Anthony Andrews...


Om ni mot förmodan inte vet det, så är det här filmen som visas på TV3 varje nyårsdag.
Jag har sett den många gånger och tycker den är riktigt bra. De senaste åren har det dock inte blivit så ofta eftersom det ofta är mycket sport på nyårsdagen. Men nu var jag lite sugen att se den igen, och eftersom Linnea inte har sett den så passade det bra. Ivanhoe hör ju lite till filmklassikerna enligt mig.

Ivanhoe (Anthony Andrews) och den vackra Rebecca (Olivia Hussey)

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle göra det den här gången...men som så många gånger förr så grät jag under slutet av filmen. Det spelar ingen roll hur många gånger jag ser den där filmen; jag vill alltid ha ett annat slut...😢

Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!