Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 25 mars 2017

Nöjda hundar

Idag var det soligt ute, men tyvärr blåste det kallt så trots att det var uppåt 10 plusgrader så kändes det inte så varmt. Dock var det torrt och soligt så vi var till hundgården vid lunchtid och hundarna lekte med sin boxerkompis och även med tre settrar. Det kändes bra att ha varit ute i nästan 1,5 timmar och komma hem med lagom trötta hundar.

Senare framåt kvällen ringde en kompis och frågade om vi skulle hänga med till hundgården vilket vi gjorde. Då blev det ytterligare lek med hennes två hundar och ännu en timmas utevistelse för oss.
Det känns skönt att vi börjar närma oss den säsongen när man kan sitta i hundgården med hundkompisar och mysa i solskenet i flera timmar, och veta att hundarna får tillräckligt med lek och social samvaro.

Även jag har ju förstås fått mer frisk luft än på länge, så jag känner mig ganska mosig i skallen nu på kvällen. Nu ser jag fram emot en god natts sömn och en lång och skön sovmorgon imorgon:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!