Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 9 mars 2017

Den här veckan...

...har känts så konstig. Jag har liksom inte fått något ordentligt gjort på dagarna förutom tvätt/städdagen i tisdags. Jag har sovit dåligt också vilket gör mig ännu mera seg. Jag hoppar runt mellan olika virkprojekt men blir inte klar med något  eftersom jag virkar på tio olika projekt samtidigt... Känner mig oinspirerad när det gäller den här bloggen också, eftersom jag är trött och inte har särskilt mycket att berätta...förutom om hundarna då:)

Jag har inte haft råd att ge hundarna så mycket tuggben som jag normalt sett gör, men idag fick de varsin liten tuggpinne i alla fall (tack vare ett litet bidrag från mamma) och alla tre hundarna verkligen njöt av att få tugga en stund. Här är det Kaxmörten som tuggar, och kika lite extra på hur han snabbt flyttar tuggbenet fram och tillbaka från vänster till höger sida av munnen...fascinerande!!!


Annie

1 kommentar:

  1. Hoppas helgen blir bättre!
    Sv: Han är inte utbildad kock men han älskar att laga mat!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!