Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 18 mars 2017

En vanlig lördag i mars

Idag var jag och hundarna med syrran och svågern och deras hundar till skogen. Det var jättelänge sedan vi åkte till skogen och hundarna hade verkligen jätteroligt; så härligt att se dem springa runt och leka. Alfahanen var lite stel i kroppen efteråt så han sprang nog runt lite för mycket egentligen. Men jag vill inte begränsa honom när han njuter av livet , och vi tog det lugnt resten av dagen och nu verkar han ha återhämtat sig en del.

Resten av dagen har vi som sagt tagit det lugnt med vintersport på tv och virkning för min del. Det är nämligen sista riktiga vintersporthelgen och det känns alltid lite sorgligt! Tack och lov kommer ishockeysäsongen hålla på i tre månader till så jag behöver inte vara helt utan sportunderhållning den närmaste tiden...

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!