Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 3 juni 2016

På resande fot...

Nu sitter jag på bussen till Sthlm och mormor. Tack och lov så får jag sitta själv- gillar INTE att ha en främmande människa brevid mig.

Det var riktigt jobbigt att lämna hundarna, men det var skönt att se att med en timme i hundgården och en extra promenad OCH värmen så såg de väldigt lugna ut när jag gick. Skönt att min stress inte har smittat av sig på dem😊.

När jag stod och väntade på bussen kände jag hur stressad jag var, så jag tog en lugnande tablett. Känns jobbigt med sådan hjärtklappning mm; jag försöker ju numera leva ett liv där jag eliminerar all jobbig stress eftersom det nästan tog kål på mig i ett tidigare liv...

Numera fattar jag inte hur jag klarade av att resa över hela världen, när bara en liten weekendresa med buss i två timmar är så jobbigt nuförtiden. Tiden får utvisa om det alltid kommer att vara så för mig framöver...

Nu ska jag sätta på min musik i lurarna och försöka stänga ute allt och eventuellt slumra en stund.
Fortsättning följer...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!