Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 28 juni 2016

Inte som jag hade planerat...:)

När jag klev ur sängen i morse så räknade jag med att jag skulle virka hela eftermiddagen...

...men så blev det inte riktigt. Efter jag hade varit ute med hundarna på förmiddagen och även gått ut med min kompis hund, så bestämde jag mig för att kolla upp bloggarna en kort stund. Det slutade med att jag satt ett antal timmar framför datorn och lärde mig vad en 'skärmdump' var till exempel. Mitt dator/Iphone orakel är normalt sett min syrra, men ibland får jag för mig att jag ska söka information på egen hand. Jag tänker liksom...'hur skulle jag göra om jag inte kunde fråga syrran???'. Man får ju försöka låtsas att man klarar sig själv ibland, liksom:)) Och det är faktiskt inte alltid som syrran vet på en gång hur man löser ett dator/telefon-problem, men det brukar inte ta henne många minuter att lista ut det. Till skillnad från mig själv som kan sitta i flera timmar och försöka lista ut hur det fungerar...:)

Hur som helst, jag surfade runt och hittade utökad information om hur jag sköter bloggarna mm, och lärde mig lite tips om mobiltelefonen, och lade upp ett nytt inlägg på den engelska korsstygnsbloggen - som har tagit ofrivilligt sommarlov medan jag har varit galen i att virka den sista tiden:)
Dessutom skickade jag efter glasögonbågar för provning från OPTIKBUTIKEN. Jag ska nämligen göra en synundersökning imorgon så att jag kan skaffa nya glasögon, vilket är något jag har skjutit på i flera år eftersom det kostar en del. Men nu ska jag ta itu med det så att jag kan se tvn ordentligt när OS börjar i augusti:)

Så...jag vet inte hur det gick till men rätt som det var hade det gått fem timmar och det var dags att ta ut hundarna på tidig kvällspromenad och lekstund i hundgården. Sedan kom jag hem och skulle just sätta mig ner med den efterlängtade virkningen...då syrran ringer och vill prata pyssel mm:) Så det blev över en timmas trevligt prat om några av våra passioner i livet, och sedan var det dags att käka lite...och nu sitter jag här och klockan är 22.00 och jag har inte virkat någonting idag!

Men nu ska jag verkligen plocka fram virknålen och i alla fall försöka virka ett varv på min mandaladuk...fast jag ska nog ta lite glass först....:)

Annie

3 kommentarer:

  1. Det är tur att mycket går att googla! Vi överlevde vår lååånga resedag och är nu i

    SvaraRadera
  2. Rugen. Hm, kunde inte skriva klart kommentaren ovan. Konstigt.

    SvaraRadera
  3. Jag sitter och ler när jag läser detta. Bara så att du vet så kan du höra av dig till mig om du får dataproblem/teknikproblem. Om du inte har tid att försöka på when hand. Jag ör ganska bra på sånt och hjälper gärna till. Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!